Jobbe hos oss?

Våre medarbeidere er vår største styrke. Som del av vår vekststrategi er rekruttering av nye medarbeidere en kontinuerlig prosess.

Vi er en sammensatt bedrift, med et påfølgende behov for medarbeidere innenfor en rekke ulike fagdisipliner. Behovet for mennesker med bygg og anleggsfaglig bakgrunn er relativt vedvarende, fra tømrer/betongarbeider til sivilingeniører. Veksten vår medfører også et behov for de med kompetanse innen administrative fag, salg samt logistikk/innkjøp.

Hva kan Rædergård tilby meg?

Rædergård Entreprenør er et solid og veldrevet selskap med sterke og seriøse kunder. Prosjektene er spennende både i utforming og kompleksitet, og vi jobber tett sammen for å finne gode løsninger for våre kunder.

Du vil få en spennende rolle i vår organisasjon, som sammen med gode kollegaer vil utvikle Rædergård Entreprenør AS videre.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og har fokus på et trygt og godt arbeidsmiljø.

Det er en del av vårt samfunnsansvar å tilby en trygg arbeidsplass med utviklingsmuligheter.

Lærlingplass

Vi skal være Fosens beste lærebedrift! Hos Rædergård ser vi på lærlingen som en ressurs. Å tilby læreplass er samfunnsbyggende og ikke minst gir det et godt grunnlag for rekruttering til eget firma. Vi er alltid på jakt etter unge talenter og som et ledd i arbeidet med rekruttering av lærlinger, har vi samarbeidsavtale med Ørland Ungdomsskole som omfatter både bedriftsbesøk fra skolen og utplassering. Våre lærlinger får fagutdanning av høy kvalitet innenfor trygge rammer.

Vi har egen opplæringsavdeling som sørger for progresjon og personlig oppfølging. For oss er det viktig å satse på lærlinger. Ikke bare for å skaffe oss den beste kompetansen selv, men vi tror at ved å ha fokus på Rædergård som lærebedrift kan vi bidra til å heve status på yrkesfag, samtidig som vi tilfører viktig kompetanse til hele regionen.

Utplassering

Utplasseringen er første mulighet for deg til å bli kjent med oss, og for oss å bli kjent med deg. Du får sjansen til å prøve ut i praksis det du lærer på skolen.

Vi kan tilby et trygt og trivelig arbeidsmiljø, spennende og varierte oppgaver samt veiledning til å løse de oppgavene du får.

En del av vår oppgave er å gjøre deg trygg på deg selv.

Sommerstudent

Rædergård Entreprenør er et solid og veldrevet selskap med sterke og seriøse kunder. Prosjektene er spennende både i utforming og kompleksitet, og vi jobber tett sammen for å finne gode løsninger.

Vi synes derfor det er viktig at du som er under utdanning innen relevante ingeniørfag, med enten en bachelor- eller mastergrad, skal få så bred erfaring som mulig og se hvilke muligheter som finnes. Hos oss får du ta del i hele prosessen fra start til slutt, i tillegg til at du får jobbe med både reelle og egne tildelte oppgaver. En sommerjobb hos oss vil gi deg praktisk erfaring som du kan ta med deg videre i studiene. Både du og vi skal få utbytte av jobben du gjør.